Saenkanter Men & Women

De Saenkanter combineert 700 m² modeplezier met topmerken en persoonlijke aandacht in de Zaanbocht. Dit hippe, door Léon & Petra Hamming geleide familiebedrijf, maakt winkelen een ware belevenis.

In het hart van de Zaanbocht vind je de Saenkanter Fashion, een bruisende ontmoetingsplaats van 700 m² voor liefhebbers van mode. Léon & Petra Hamming, samen met hun dynamische team, hebben deze plek getransformeerd tot meer dan een winkel: het is een ervaring. Uitgeroepen tot ‘Gezelligste winkel van Zaanstad 2015’ en finalist voor de Beste onderneming van Noord-Holland in 2014-2015, staat Saenkanter bekend om zijn inspirerende assortiment van jeans, casual kleding, zakelijke outfits en schoenen.

De collecties zijn origineel en voortdurend in beweging, perfect voor iedereen die op zoek is naar die unieke touch voor hun garderobe. Met extra diensten zoals smokingverkoop en -verhuur en het kleden van bedrijven, biedt Saenkanter maatwerk oplossingen die zowel individuele klanten als bedrijven aanspreken.