Luyt Bedden

Ontdek de wereld van slaapcomfort bij Luyt Bedden in Wormerveer. Sinds 1978 bieden wij inspiratie en expertise op het gebied van slapen, met een focus op het exclusieve Duitse merk Schramm.

Welkom bij Luyt Bedden, dé bestemming voor slaapinspiratie en -comfort in Wormerveer. Al meer dan 40 jaar zijn wij een begrip in de regio, en sinds april 2022 zijn we zelfs op twee locaties te vinden in de sfeervolle Zaanbocht.

In onze showroom op de bovenverdieping van de Zaanweg 124 vind je ruim 300 m2 aan slaapcomfort, waar je de laatste trends op het gebied van slapen kunt ontdekken. Maar ook op Zaanweg 113 hebben we een prachtige showroom, waar je ons assortiment van het exclusieve Duitse merk Schramm kunt bewonderen en uitproberen.

Sinds 1988 zijn wij dé Schramm-dealer voor Zaanstad en daarbuiten, en tegenwoordig richten we ons voor 100% op dit topmerk. Waarom Schramm? Omdat het perfect aansluit bij onze filosofie. Schramm staat voor passie, perfectie en continue investering in kwaliteit. De matrassen worden handgestoffeerd en zijn verkrijgbaar in vijf verschillende hardheden, zodat er voor iedereen een perfect matras is. In combinatie met de stevige veerkracht van de Schramm-boxspring krijgt je rug optimale ondersteuning, voor een goede nachtrust.

Bij Schramm wordt alles met de hand gemaakt in hun eigen fabriek, wat zorgt voor een ongeëvenaarde kwaliteit die je ziet én voelt. Met een compleet assortiment van bedden, matrassen en boxsprings biedt Schramm een totaal slaapsysteem dat garant staat voor een uitgeruste nacht.

Benieuwd naar de complete Schramm-collectie en op zoek naar persoonlijk advies op basis van ervaring en vakkennis? Bezoek dan Luyt Bedden in de Zaanbocht en laat je inspireren. Maak eenvoudig een afspraak via onze website en ontdek hoe wij van jouw slaap een echt genot maken.