Dirk Visbeek Fietsplezier

Ontdek Dirk Visbeek Fietsplezier, dé fietsenwinkel waar fietsliefhebbers alles vinden onder één dak. Als betrouwbaar familiebedrijf sinds 1979 bieden ze topmerken, deskundig advies en uitstekende service.

Dirk Visbeek Fietsplezier is dé bestemming voor fietsers in de Zaanstreek. Sinds 1979 biedt dit familiebedrijf vakmanschap en de nieuwste fietsontwikkelingen. Oorspronkelijk gestart in Krommenie, heeft het succes geleid tot de uitbreiding naar Zaandam en uiteindelijk naar de centrale locatie in de Zaanbocht, Wormerveer.

Gelegen in het voormalige postkantoor, straalt de hypermoderne fietsenspeciaalzaak warmte en professionaliteit uit. Met een uniek assortiment van topmerken zoals Koga Miyata, Trek, Flyer, Giant en Gazelle, voldoet Dirk Visbeek aan alle fietsbehoeften. Of het nu gaat om advies bij aanschaf, proefritten, reparaties of verhuur van fietsen en e-bikes, hier vind je ervaren vakmensen die je graag helpen.

Met maar liefst 1200 fietsen op voorraad is er voor elke fietsliefhebber wat wils. Bovendien biedt Dirk Visbeek uitgebreide garantie op alle producten, zodat je altijd zekerheid hebt. En mocht er onverhoopt iets stukgaan aan je fiets, dan staat het ervaren team klaar om het snel te repareren, met indien nodig vervangend vervoer in de vorm van een leenfiets.

Bereikbaarheid is geen probleem, of je nu met de auto, fiets of openbaar vervoer komt. Gratis parkeren voor de deur en tegenover het treinstation van Wormerveer gelegen, is Dirk Visbeek Fietsplezier eenvoudig te bereiken voor iedereen.