Proef de sfeer in Lokaal de Kroon

Duivekater van Lokaal de Kroon, Wormerveer
Lokaal de Kroon, proef de sfeer in ons broodcafé

In de afgelopen periode hebben we hard gewerkt aan ons nieuwe concept, het broodcafé.

Het ambacht van de bakker

vind je binnen in ons Lokaal. Het eeuwenoude samenspel van graan, water, gist en hitte om het heerlijkst geurende brood te bakken. Tijdens je lunch kun je ter plaatse zien hoe steeds opnieuw jouw verse broden, kleinbrood en banket worden gebakken.

Ons broodcafé

heeft een winkel waar je even binnen kunt lopen voor een vers brood. Natuurlijk kun je van te voren via de webwinkel brood en banket bestellen. Zodoende kun je misgrijpen of verspilling helpen voorkomen. Proef ook eens de echte Zaanse Duivekater (zie foto).

Voor de koffie met een lekkernij

of voor de lunch en gewoon een gezellige borrel met een hapje. In Lokaal de Kroon vind je een groot assortiment bieren. Maak een keuze uit de bekende en minder bekende speciaalbieren van de tap, op fles of uit een hip blik.

Bier en brood sterk met elkaar verbonden.

Beiden worden gemaakt van de beste granen, water en gist. Het is ook niet vreemd, omdat bier en brood dezelfde oorsprong hebben.

Beiden zijn zo’n 35000 jaar geleden als graanpap begonnen.

Met veel aandacht en plezier hebben wij voor jullie onze bieren geselecteerd en brood gebakken. Bier en brood, kom genieten van het beste van twee werelden.

Kom proeven

wat 35000 jaar evolutie doet met graan, gist en water…

Bekijk ook deze nieuwtjes

Lees meer nieuws