Luyt Bedden in 2018: nieuwe uitstraling, nieuwe collectie

Wie onlangs de Zaanbocht bezocht, heeft het vast gezien: de prachtige, vernieuwde gevel van Luyt Bedden. Een gevel die door zijn frisheid en kwaliteit optimaal past bij de nieuwe filosofie van Luyt Bedden. Vanaf dit jaar vindt u hier namelijk – exclusief – de complete collectie boxsprings en matrassen van het Duitse topmerk Schramm. Deze combineren overigens perfect met de nieuwste collectie dekbedovertrekken van Vandyck, ook verkrijgbaar bij Luyt.

Schramm: passie voor perfectie!

De beddenspeciaalzaak Luyt bestaat sinds 1978; hier profiteert u dan ook van jarenlange vakkennis. Met ingang van 2018 heeft Luyt ervoor gekozen om zich te focussen op één vast beddenmerk. Dat dit een merk moest zijn dat alleen het beste biedt, was direct duidelijk. De keuze voor Schramm is dan ook een logische. Stelt u hoge eisen aan uw nachtrust? Maak dan zeker kennis met het mooie houtfineer van de Schramm ledikanten, de met de hand gestoffeerde matrassen en de perfect gestoffeerde boxspringbodems.

De finishing touch met de mooiste dekbedovertrekken

Bij een prachtig bed horen natuurlijk ook dekbedovertrekken in de mooiste kwaliteit. Bij Luyt Bedden vindt u de nieuwste collecties van Vandyck: Premium en Pure. Twee collecties waarmee Vandyck zich van zijn beste kant laat zien. Zo zijn deze collecties heerlijk zacht. Dit is te danken aan het hoge aantal draden in deze katoenen dekbedovertrekken. Wilt u dat uw overtrek niet alleen zacht is, maar ook een mooie glans heeft? Kiest u dan voor 100% satijnkatoen. Doordat de fijne garens extra dicht op elkaar geweven zijn, voelt uw dekbedovertrek heerlijk soepel en zacht aan. Vandyck dekbedovertrekken zijn geschikt voor bedden met een lengte tot 220 centimeter.

Luyt Bedden

 

Tot ziens bij Luyt Bedden in de gezellige Zaanbocht

Nieuwsgierig geworden naar de prachtige boxsprings en heerlijke matrassen van het Duitse topmerk Schramm? En zelf voelen hoe zacht de collecties Vandyck Premium en Pure zijn? Kom naar Luyt Bedden in de gezellige Zaanbocht, het mooiste en uniekste winkelgebied van Zaanstad.

Bekijk ook deze nieuwtjes

Lees meer nieuws