De lekkerste mix in de Zaanstreek:

Heerlijk & OH MY GUTS

Heerlijk EKO herbergt nu ook de gezonde maaltijden van bezorgdienst OH MY GUTS

Maaltijden bij Heerlijk? Die waren er toch al te koop? Jazeker. Maar niet zoals nu! Sinds een half jaar heeft de bezorgdienst OH MY GUTS een vaste plek bij Heerlijk. En dat betekent dat er de hele dag flink wordt gebakken en gekookt. De samenwerking tussen Heerlijk en OH MY GUTS is door een toeval ontstaan. Linda van Heerlijk zocht iemand die fulltime wilde koken. Bente van OH MY GUTS zocht een plek om haar startende onderneming te kunnen laten groeien. Het resultaat mag er zijn. Of je het nu haalt of het laat brengen. Het is altijd genieten van wat er uit dit gezamenlijke initiatief komt. En gegarandeerd gezond. Want daar staan beide ondernemers voor!

Elke week een ander menu. Zowel ontbijt, lunch als avondeten.

Het concept van OH MY GUTS was online al aangeslagen. Steeds meer mensen kiezen voor gezonde bezorgmaaltijden. Met Heerlijk als afhaalpunt hoef je er niet meer voor thuis te blijven. Ontbijt, lunch of avondeten. Doe wat het je het beste uitkomt. Afhalen, opeten of laten bezorgen. Aan jou de keus. Neem onderweg naar je werk bijvoorbeeld maar een van de powerpancakes. Je kunt er de hele ochtend op werken.

Wat vinden Bente en Linda er zelf van?
Bente:

“Wie wil er nu niet samenwerking in een inspirerende omgeving als Heerlijk? Ik merk dat onze concepten elkaar versterken. We kunnen veel van elkaar leren.

Ik ben dan ook trots op deze mooie samenwerking.”

Linda:
“Bente is een leuke jonge ondernemer met frisse ideeën. Ze heeft heel veel zin in wat ze doet. Dat zorgt voor een positieve flow in de samenwerking. Zo bundelen we onze krachten en kunnen we samen groeien.”

The proof is in the pudding.
Een concept mag nog zo goed lijken, de enige manier om erachter te komen is om het resultaat te zien. Of liever te proeven. Kom langs en proef het resultaat van deze unieke samenwerking. Lekkere trek krijg je alvast op ohmyguts.nl

Bekijk ook deze nieuwtjes

Lees meer nieuws