Juwelier Kuyper daagt je uit: de nieuwe Garmin fēnix 5 collectie

Ben je sporter, avonturier of iemand die dit graag uitdraagt? Dan is een gps-horloge uit de nieuwe Garmin fēnix 5 collectie van Garmin een absolute must voor je. Juwelier Frans Kuyper in de Zaanbocht heeft deze gave collectie als één van de eersten in huis. De fēnix familie is uitgebreid met het strakke en wat kleinere model de fēnix 5S en het ultra-sporthorloge de fēnix 5X.
Stuk voor stuk kunnen ze iedere outdoor- en fitnessuitdaging aan. De fēnix 5S is er vanaf € 599,00 en de 5X vanaf € 749,00.
Garmin fēnix 5 Frans Kuijper Juweliers

GPS-horloges voor multi-sporten op ieder niveau

Welke sport je ook doet, hoe actief je in het dagelijks leven ook bent. Met een gps-smartwatch van Garmin om je pols wordt bewegen efficiënter en leuker. De nieuwe fēnix 5S en 5X zitten boordevol handige sportfuncties.
Zoals de hartslagmeting om de pols, die de hartslagband om je borst overbodig maakt.

Dankzij betrouwbare navigatiefuncties weet je zelfs buiten de gebaande paden exact waar je je bevindt. En hoe hoog.
De toch al uitgebreide functieset wordt nog verder aangevuld met functies zoals automatisch schakelen tussen klimmen/hardlopen en de afstandsmeter bij het klimmen. Dagelijks kun je je stappen, afgelegde afstand en verbruikte calorieën bijhouden. De statistieken staan in de sportapp Strave. Hier hou je makkelijk al je prestaties bij.
Of deel ze via Garming Connect of op Social Media.

Stijlvol en sterk

Behalve een sieraad voor je pols is het een kluis voor alle techniek en je sportgegevens. Zo heeft de fēnix 5S Sapphire een krasbestendige lens van saffierglas en een rotsvaste behuizing. Met de verwisselbare extra siliconen QuickFit™ polsband kun je ‘m aanpassen aan elke activiteit of elk avontuur. Over aanpassen gesproken…met de Face It app pas je de wijzerplaat aan met een foto vanaf je mobiele toestel. Zo creëer je gewoon je eigen wijzerplaat.  Meer informatie vind je hier

Of ga naar de website van Garmin.

Nog beter is om langs te komen bij Juwelier Kuyper. En deze smartwatches te zien, te voelen en te testen. En…de koffie is er al net zo sterk!

Tot zo bij Juwelier Kuyper.
Garmin fēnix 5 Frans Kuijper Juweliers

Bekijk ook deze nieuwtjes

Lees meer nieuws