Hemels Italiaans IJs in de Zaanbocht

Het ijsseizoen is alweer begonnen. En hoe! In maart opende Hemels IJs feestelijk haar deuren met twee heerlijke primeurs. Zo is het nu de eerste ijssalon in de Zaanstreek met écht Italiaans ijs. Ambachtelijk bereid met natuurlijke ingrediënten door een bekende Italiaanse ijsfamilie. De tweede primeur zit niet in het ijs, maar erop. Hou je van slagroom? Dan krijg je op élk ijsje een Hemelse toef slagroom. Gratis.

 IJs van een bekende Italiaanse ijsfamilie

Het nieuws dat er sinds vorig jaar een geweldige ijssalon aan de Zaan zit beperkte zich niet tot de Zaanstreek zelf. Bij een bekende Italiaanse ijsfamilie, met een ijstraditie die teruggaat tot 1929, zagen hier hun  ideale verkooppunt exclusief in Noord-Hollland  .Hemels IJs had precies de uitstraling die paste bij hun ambachtelijke ijs! Onmiddellijk besloten ze Hemels IJs te benaderen om hun topkwaliteit ijs te verkopen. Vervaardigd naar een uniek familierecept waarbij alleen natuurlijke ingrediënten gebruikt mogen worden.

Proevers vonden dit het lekkerste ijs

Onderneemster Sandra Bouguenon & Team Hemels gingen niet over de spreekwoordelijke één nacht ijs. Eerst werd in oktober vorig jaar een aantal proefavonden georganiseerd. Na uitvoerig proeven bleek het Italiaanse ijs de absolute topfavoriet. En sinds kort kunt u dus ook van dit traditioneel bereide Italiaanse ijs genieten. In minimaal 30 smaken. Ook lactosevrij /suikerarm en vegan.
Hemels IJs Zaanweg                Hemels IJs Zaanweg             Hemels IJs Zaanweg

Meer dan ijs alleen

Maar behalve ijs met een Hemelse toef gratis slagroom is er op Zaanweg 109 nog veel meer lekkers te krijgen. Zoals shakes, smoothies, Nespresso koffie en verse muntthee. Smulliefhebbers wachten geen seconde langer. Die maken de keuze voor  Hemels IJs voor een echt Italiaans ijsje. In een vernieuwd interieur waar je je ook meteen in een stukje Italië waant. Ciao!

Hemels IJs. Elke dag open van 12.00 tot 21.00 uur. Bij heel mooi weer zelfs tot 22.00 uur.

 

Bekijk ook deze nieuwtjes

Lees meer nieuws