Heerlijk voornemen voor 2017 (en verder)
Dit jaar geen sap dieet. Geen straf begin met magere toast, slanke thee en halva-sla. Vanaf nu doen we alles heerlijk. Heerlijk-Eko wel te verstaan. Want biologische voeding in al haar aspecten is behalve gezond ook écht veel lekkerder. En dan hebben we het niet alleen over de ouderwetse spritsjes, muffins, koekjes, roze koeken. Of worteltjestaart, haverkoeken en in het seizoen rabarbertaart en vijgentaart. Gemaakt van uitsluitend biologische ingrediënten. En marsepein voor taarten alleen met natuurlijke kleurstoffen. Nee, heerlijk eten begint al bij je dagelijks brood.
Dagelijks brood van Nederlandse bodem
Heerlijk-Eko in de Zaanbocht op nummer 69 biedt dagelijks veel verse broodsoorten. Zoals écht desembrood. Al het meel komt van Nederlandse bodem en wordt op stenen gemalen. In een traditionele meelmolen, dichtbij de bakkerij. Dat maakt de vers belegde broodjes nog eens extra lekker. Je kunt er lunchen, maar je broodje meenemen kan natuurlijk ook.
De lekkerste gerechten uit eigen keuken
Je kunt er niet alleen je brood of broodje meenemen. Er worden dagelijks de heerlijkste gerechten klaargemaakt uit eigen keuken. In de keuken achterin de winkel bereiden we dagelijks twee verschillende seizoensgerechten. Voor ‘to-go’ of om gezellig in de zaak op te eten. Heerlijk-Eko is toch tot 18.30 open. Je hebt al een heerlijke maaltijd voor € 5,50. En behalve de verse ingrediënten proef je ook nog eens de passie voor het vak en voor gezonde voeding.
Iets te vieren?
Of je nu een leuk cadeautje zoekt voor een ander, of dat je zelf iets te vieren hebt. Je vindt het bij Heerlijk-Eko. Een verjaardagstaart maken we bijvoorbeeld graag zoals jij ‘m wilt hebben. Informeer maar eens naar de mogelijkheden. Of neem alvast een voorproefje op heerlijk-eko.nl en ontdek het uitgebreide biologische assortiment. Zoals soepen, sauzen, tapenade’s, pesto’s, pasta’s en kazen. Tot snel bij Heerlijk-Eko!