Goede nachtrust voor iedereen – Luyt Bedden Wormerveer

Een goede nachtrust begint bij Luyt Bedden

Bij Luyt Bedden staat men niet stil. Steeds weer zoekt deze beddenspeciaalzaak naar nieuwe kansen en verbetering voor haar klanten. Vanaf 1 januari 2019 vindt u op de benedenverdieping van het mooie Luyt-pand aan de Wormerveerse Zaanbocht dan ook het bedrijf Alphabed. Met 30 jaar ervaring bieden zij bedden en toebehoren voor een breed publiek. Wie alles wil weten over de kwaliteit van Schramm, kan vanaf 1 januari op afspraak terecht bij Luyt Bedden op de imposante eerste verdieping.

U bent op zoek naar perfectie? U vindt het bij Schramm!

Luyt gaat voor kwaliteit en de allerbeste keus voor haar klanten. Het is dan ook niet voor niets dat Luyt zich sinds 2018 exclusief richt op het merk Schramm. Een kwaliteitsmerk dat zich kenmerkt door de mooie houtfineer ledikanten, de met de hand gestoffeerde matrassen en de perfect gestoffeerde boxspringbodems.

De boxspring zoals we deze kennen; met een hoogte van 25 centimeter straalt deze luxe en robuustheid uit.
Schramm 25cm boxspring met hand gestoffeerde Schramm pocket matras

Ruime keuze in boxsprings

Iedere boxspring van Schramm heeft maximale draag- en veerkracht. U ligt dus sowieso heerlijk, ongeacht welke variant u kiest. Schramm boxsprings kennen verschillende bodemhoogtes. U kiest voor een bodem van 12, 18 of 25 centimeter. De 12 centimeter-variant staat hoger op zijn pootjes; zo oogt uw bed slanker en fijner dan de boxspring met een bodem van 25 centimeter. U kunt onder deze boxspring ook makkelijk stofzuigen. Alle drie de boxsprings hebben een kortverende basis, eindeloze veren en thermisch verhit staaldraad: zo ontstaat stabiele veerkracht en krijgt uw rug extra ondersteuning.

Schramm boxsprings kennen verschillende bodemhoogtes. U kiest voor een bodem van 12, 18 of 25 centimeter.
Schramm 18cm boxspring met hand gestoffeerde Schramm pocket matras

Het plaatje compleet met het perfecte matras

De boxspringbodem is de perfecte basis voor uw Schramm matras; dankzij de ideale veerkracht in de Schramm boxspringbodem ligt uw matras zoveel beter. Het staaldraad van de pocketveren in de Schramm matrassen is, net als het staaldraad in de boxspringbodems, thermisch verhit. Hierdoor ondersteunen Schramm matrassen uw rug prima en kunnen zij elke belasting aan. De pocketveren in het matras zijn in katoenen zakjes genaaid en dus niet verlijmd. Dit maakt dat de veren optimaal de contouren van uw lichaam volgen en reageren op iedere beweging die u maakt tijdens uw slaap.

De Schramm boxspring van 12 centimeter staat hoger op zijn pootjes; zo oogt het geheel fijner en is stofzuigen onder het bed makkelijker.
Schramm 12cm boxspring met hand gestoffeerde Schramm pocket matras
Tot snel bij Luyt Bedden

U kiest voor optimale bedrust?
Ontdek dan de boxsprings en heerlijke matrassen van het Duitse topmerk Schramm.

Harry Luyt staat u graag persoonlijk te woord om u alle specificaties van de bijzondere collectie van Schramm toe te lichten.

U vindt Luyt Bedden (Schramm Experience) op de 1e etage van Zaanweg 124 in Wormerveer.
info@luytbedden.nl
gsm: 06-57187682
tel: 075 – 628 00 31.

 

Bekijk ook deze nieuwtjes

Lees meer nieuws