Goed nieuws voor je rug, boxsprings van Schramm.

Goed nieuws voor je rug:
een boxspring die past in een willekeurig bed.

Ben je op zoek naar het beste slaapcomfort in de vorm van een boxspring? Dan hoef je daar niet meer de hoofdprijs voor te betalen. Want Luyt Bedden levert boxsprings van het Duitse merk Schramm. En deze passen gewoon in ieder ledikant. Normaal heb je bij een boxspring een matrassensysteem en een aparte boxspringbodem nodig. Maar bij Schramm past de boxspring gewoon in een willekeurig ledikant. Zoals een Auping. En dan kun je dat bed gewoon houden. Dus je kunt investeren in echt goede matrassen. En dat is goed nieuws voor als je ‘s morgens wat stijf bent bij het opstaan. Want dat stijve opstaan komt niet door het stijgen van de jaren, maar door het jarenlang slapen op een stijve spiraalbodem.

Dezelfde veerkracht in slechts 10 cm inlegbodem.
In plaats van een complete boxspringombouw met een bodem van 20 cm kun je bij Schramm ook kiezen voor een inlegbodem van slechts 10 centimeter. Dit past in ieder bed en heeft dezelfde veerkracht van een bodem van 20 cm. Maar niet dezelfde prijs! Nu kom je op € 630,- voor een inlegbodem die 20 jaar meegaat. Wat je bespaart op je bed kun je investeren in ligcomfort. En dan het liefst 2 keer 90 cm, want dat geeft het beste comfort.

Topmerk Schramm gekozen om zijn veerkracht.
Luyt Bedden adviseert het topmerk Schramm letterlijk om zijn ‘veerkracht’. De kern van de matras doet het werk. De veer wordt belast en wil terug. En dat doet hij jarenlang goed. Waarom doet die veer het zo goed?
Bij Schramm gaat hij voor hij de matras ingaat de oven in. Daar wordt hij verhit tot 280 graden. En dan langzaam afkoelen. Dat zorgt voor de dynamiek en dat krijg je terug in je rug. Maar dan moet de matras wel op een goede boxspringbodem liggen. En niet op een spiraal.

Verfrissend beddenadvies in de Zaanbocht.
Bij Luyt Beddenadvies krijg je niet het verkooppraatje dat je bij de grote beddenketens krijgt. Want Harry Luyt praat vanuit zijn passie: ligcomfort. Over goede matrassen en goede bodems voor een hele goede nachtrust. Kom langs in de Zaanbocht voor een verfrissende kijk op slaapcomfort. Je bent van harte welkom in de zojuist geschilderde showroom van ruim 300 m2.

Meer beddenadvies

Boxsprings van Schramm
Over goede matrassen en goede bodems voor een hele goede nachtrust

Bekijk ook deze nieuwtjes

Lees meer nieuws