Floris van Bommel damesschoenen bij Marjon Graas Schoenenmode in Wormerveer

Floris van Bommel damesschoenen

zijn gemaakt met vakmanschap. Vakmanschap in ruimste zin vindt u ook bij Marjon Graas Schoenenmode. Op Zaanweg 73 in de Zaanbocht in Wormerveer zijn eigenlijk twee bedrijven gevestigd die alles met vakmanschap in schoenen te maken hebben. Marjon is ‘crack’ in mooie damesschoenen en lederwaren. Zij stelt haar collecties samen op beurzen in Nederland, Duitsland en Italië. En Paul repareert schoenen en bijna alles wat met leer te maken heeft.

De naam Graas is een begrip in de Zaanstreek als het om exclusieve damesschoenen en om vakmanschap in lederwaren gaat.

De collectie van Marjon Graas Schoenenmode bevat naast Floris van Bommel ook de merken Shabbies, Catwalk, G-Star, Kendall en Kylie, Marc Fisher, Högl en Hip.
De najaarscollectie damesschoenen staat weer op de planken. Veel nieuwe modellen van casual tot chique.
Comfortabele en stoere modelletjes, laarsjes met ronde neuzen en puntiger modellen.  In modieuze damestassen van Shabbies , Anokhi en Depeche heeft Marjon ook in een mooi assortiment in voorraad. Paul Graas ‘doet’ de schoenmakerij. En dat hij daarin heel goed is wordt wel bewezen door het feit dat veel van zijn klanten van buiten de Zaanstreek komen.
Paul werkt ambachtelijk en kan bogen op vele jaren ervaring in het ledervak. Bij hem gaat kwaliteit vóór kwantiteit.
Bij Paul dus geen ‘klaar terwijl u wacht’ kwaliteit. Uw schoenen worden wel na elke reparatie keurig gepoetst weer afgeleverd.

Floris van Bommel bij Marjon Graas Schoenenmode
Marjon Graas Schoenenmode

Voor reparaties van bergschoenen, met compleet nieuwe Vibram onderwerken heeft Paul alle benodigdheden en vakmanschap in huis.
Modeschoenen verdienen extra aandacht wanneer het op repareren aankomt. Daarom worden de schoenen van Van Bommel en Van Lier met originele materialen hersteld. Paul en Marjon Graas zijn een enthousiast en ‘bedrijvig’ koppel. Hun ondernemingen zijn gevestigd in in een prachtig monumentaal Zaans pand dat in 1833 is gebouwd op Zaanweg 73. Meer informatie over Marjon Graas Schoenenmode en Paul Graas Schoenreparaties kunt u ook vinden op de website van de samenwerkende kwaliteitswinkeliers in de Zaanbocht.

Bekijk ook deze nieuwtjes

Lees meer nieuws