FIERCE by SiLK nieuw bij Juwelier Kuyper

Fierce bij Juwelier Kuyper

Fierce bij Juwelier Kuyper

NIEUW bij  Juwelier Kuyper FIERCE by SiLK 

SiLK Jewellery bekend van haar stoere sterling zilveren designs brengt een zeer verrassende nieuwe innovatieve sieraden lijn uit. Geïnspireerd op het dierenrijk, met de slang als het eerste krachtige dier dat het gezicht is van de nieuwe zilveren sieraden collectie. Een krachtig design,  intense details en een inspirerende betekenis – dat is waar de FIERCE by SiLK collectie voor staat. Wij zijn officieel dealer van deze nieuwe mysterieuze zilver lijn en daarom nodigen u graag uit de collectie bij ons in de winkel te komen bekijken.


Fierce bij Juwelier Kuyper

FIERCE by SiLK MET DE SLANG IN DE HOOFDROL

SiLK haar eerste FIERCE creaties geven de mythische slang een hoofdrol. De kracht van de slang symboliseert het bijzondere effect van transformatie, verandering, vernieuwing en blijvende vitaliteit.  De armband opent met een scharnier waardoor u deze gemakkelijk om en af doet. De massief zilveren ring past heel mooi bij alle armbanden van de FIERCE collectie, en is voor €129 bij ons te koop!


 Fierce bij Juwelier KuyperICONISCH ZILVER

De  FIERCE collectie is unisex, en kent verschillende maten S/M/L. Bovendien zijn de armbanden er in twee varianten; kop-staart of kop-kop.
Kom de uitgesproken lijn live in de winkel passen en kijk aan uw pols welke variant het beste bij u past!


STYLISH ZWART

Fierce bij Juwelier KuyperZwarte slangen sieraden met zwart leer en een zwarte rhodium plating voor een hele eigentijdse en mysterieuze uitstraling. Deze stylisch lederen FIERCE banden dragen de product codes S24 en S25 en kost €249 in elke gewenste maat.


Fierce bij Juwelier Kuyper
MYSTERIEUS  ZWART

Dit zilveren collier voor dames én heren, is afgewerkt met een zwart rhodium plating en zwarte diamanten oogjes. Waardoor het collier een stoere en mystieke uitstraling heeft. Wij laten u deze prachtige nieuwe lijn graag live in de winkel passen en bewonderen, want wij helpen u graag zoals u dat van ons gewend bent.


Fierce bij Juwelier Kuyper


Graag Tot Ziens bij Juwelier Kuyper

Bekijk ook deze nieuwtjes

Lees meer nieuws