Zomerse taferelen: De zomer begint bij Sietske Koene Mode

 

Zomerse taferelen van La Fee Maraboutee bij Sietske Koene Mode

Geniet van zomerse taferelen in de Zaanbocht –

Lang voor de zon haar hoogste punt bereikt is het al volop zomer in de Zaanbocht. Want zodra je de deur van Sietske Koene Mode opendoet word je gegrepen door een blij zomers gevoel. De nieuwe zomercollectie straalt je tegemoet. Zo zijn er de mouwloze jurkjes in tricot, met streepdessins of prints. Easy to wear van de eigenzinnige merken Josephine & Co, No Man’s Land en kyra en ko, La Fée Maraboutée en Trine Kryger Simonsen.

 

Combineren is ‘hot’ deze zomer

Deze zomer kun je er elke dag weer verrassend anders uitzien. Zonder dat je hier steeds complete outfits voor hoeft aan te schaffen. Combineren is het sleutelwoord. Hier heeft Sietske Koene haar nieuwe collectie speciaal op afgestemd.
Rokken in kort en lang van La Fée Maraboutée combineer je makkelijk met tops en T-Shirts.Zomerse taferelen bij Sietske Koene Mode Onder andere van Slippely, bekend van de goede kwaliteit en pasvorm, zijn er diverse modellen. Onder andere met wijd uitlopende vleermuismouw. Fladder heerlijk over de boulevard en langs het strand. In marine, kobalt, aqua, rood, groen, zwart en antraciet. Nieuw bij Slippely is het shirt met de supervrouwelijke watervalhals en de kapmouwtjes. Laat de hoofden meedraaien als je passeert.

De mooiste merken op Marktstraat 1

Wie aan Sietske Koene Mode denkt, denkt aan mooie modieuze merken. Annette Görtz, Cambio. Of het eigen label van de Deense ontwerpster Trine Kryger Simonsen. Ontdek haar royale shirts met zwart/wit prints met de bijpassende printbroeken. Voel de soepele stofkwaliteit. Heerlijk om deze zomer te dragen. Nu we het toch over zomer hebben. Ondanks dat het heerlijk koel is in de winkel is de service en sfeer meer dan warm te noemen. Heel wat anders dan bij de onpersoonlijke filialen van de grote modeketens. Zien we je zo voor de zomercollectie?

Maar eh…Zaans als we zijn: op PINKSTERDRIE zijn wij gesloten

Bekijk ook deze nieuwtjes

Lees meer nieuws