Saenfestijn in de Zaanbocht Wormerveer

Saenfestijn

is de nieuwe naam  voor de ‘oude’ najaarsbraderie in Wormerveer. Het is een nieuw concept geïntroduceerd om creatieve, unieke en startende ondernemers een platform te bieden op een bijzondere plek, aan de Zaanbocht met haar industrieel historisch erfgoed, net buiten Amsterdam.
Een markt met een aanbod van ondernemers op het gebied van interieur, mode, food, kunst, vintage en stationery. Naast dit winkelaanbod is het Saenfestijn geen festijn zonder eten. Hippe foodtrucks met lekker eten en drinken staan langs de Zaanbocht. En om het feestje dan echt compleet te maken, is er live muziek door opkomende en lokale bandjes.  Er is veel activiteit met het Saenfestijn in Wormerveer op zaterdag 3 september vanaf 11 uur in de Zaanbocht.

De Zaanbocht

biedt graag ‘podiumruimte’ aan het Saenfestijn om deze vernieuwde activiteit onder de aandacht te brengen.

Andere ondernemers uit héél Wormerveer hebben zich onlangs onlangs verenigd in de WHM (Wormerveersche Handels Maatschappij). Deze laatste groep is bezig met de organisatie van dit Saenfestijn. Zij zijn dus op onze website te gast omdat we het fijn vinden dat ze die ‘oude’ braderie nu in een nieuw jasje steken.

Onlangs hebben we een heel succesvol en supercool Foodfestival aan de Zaan gehad.
Dat top-event heeft inmiddels landelijke bekendheid verworven.
Het werd georganiseerd door Anne en Karen van K’OOK!  en staat los van bovengenoemde actie.

Misschien duizelt het u van alle activiteit in Wormerveer, maar er gebeurt tenminste wel wat in de Zaanbocht en in heel in Wormerveer!
Winkeliers die alweer terug zijn van de vakantie zijn volop bezig met het voorbereiden van het komende najaarsseizoen.

Daarom horen wij mensen steeds vaker zeggen: “Het wordt steeds leuker in Wormerveer!” . En dat is maar goed ook, want de Zaanbocht herbergt nog échte kwaliteitswinkels met mooie assortimenten. Allemaal bedrijven waar vakmanschap en service nog heel gewoon is.

***De ondernemers van www.www.indezaanbocht.nl (dat zijn de deelnemers aan deze website) mogen binnenkort weer een nieuwe deelnemer verwelkomen.
Wie? Dat leest u hier binnenkort.

Bekijk ook deze nieuwtjes

Lees meer nieuws